Уважаеми съграждани,  За мен беше чест, че ми гласувахте доверие

...
Уважаеми съграждани,  За мен беше чест, че ми гласувахте доверие
Коментари Харесай

Обръщение на кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова

Уважаеми съграждани, 

За мен беше чест, че ми гласувахте доверие и избрахте да бъда кмет на община Борован в последните 12 години. Преминахме през бурни и тежки времена дружно, само че устояхме и продължаваме да потвърждаваме, че община Борован има капацитет и сила. Благодаря ви за поддръжката!
Вярвам, че единствено обединени можем да променим образа на общината ни. За мен няма подозрение, че когато обичаш хората и селата в общината триумфите не закъсняват. Община Борован няма потребност от опити! 
Днес още веднъж се обръщам към Вас, с цел да желая вашето доверие като претендент кмет, повдигнат от МК " Съюз на Демократичните сили " /СДС, Движение за права и свободи, БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, НОВОТО ВРЕМЕ, ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКЙ, ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ/
с номер 68 интегралната бюлетина. 
Дванадесет години Вие, хората ми гласувахте доверие, ето за какво имам 12 аргументи още веднъж да се кандидатирам. Тръгвам уверена към следващата победа, тъй като община Борован е идея за мен! Защото аз съм една от Вас! За мен преди всичко сте Вие, хората, тъй като властта е на хората и в името на хората! Вашата поддръжка ми дава убеденост, да продължа напред за добруването на нашата Община.
Вие жителите ме мотивирате, да се кандидатирам за четвърти мандат. Благодарността Ви ми дава мощ да продължа напред и да не се отхвърлям! 
Вярвам, че дружно и обединени ще напишем идната ми управническа стратегия. Както преди 12 години, макар тежкото завещание на общината и рецесиите, потвърдих, че са вероятни и осъществих огромни стратегически планове за развиването на общината ни. Община Борован остана постоянна макар всички рецесии. 
Знам, че хората сме разнообразни, само че съм уверена, че всеки един от нас носи позитивното в себе си. Успеем ли да го открием, можем да реализираме всяка цел, която си сложим дружно! Община Борован ще бъде такава, каквато ние си я създадем. Постигнахме доста дружно и обединени, продължаваме за просперитета й. 
Благодаря на хората от общината, тъй като община Борован не е на кмета, община Борован не е на институциите. Община Борован е на хората!

За да запазим хората, гласувайте с номер 68  бюлетината!

Борован е на Хората! 
Винаги Ваша: инж. Десислава Тодорова

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР